Producent van non-spot tv  PROGRAMMA'S

 020-2210446       info@frameproductions.nl

GADGET TV OP SBS6

All you wannna know

                                               Algemeen

GADGET TV is een wekelijks informatief programma over de nieuwste gadgets die te koop zijn of alvast worden aangekondigd. Veel aandacht voor de nieuwste apparatuur uit binnen– en buitenland. Of het nu gaat over 3-d printers, private drones, mini camera’s, tablets, smartphones, domotica, automative, household, wearables of de nieuwste apps en games, ze komen aan de orde. Tevens wordt er in iedere uitzending aandacht besteed aan de nieuwste apps en wat deze voor de kijker kunnen betekenen. In deze ‘App Pitch’ wordt op een eenvoudige maar duidelijke manier een live demo gegeven over de mogelijkheden van de betreffende app. Dit door de ontwikkelaar zelf of door degene die het in de markt zet.

Inhoud

GADGET TV houdt interviews met visionairs op het gebied van nieuw te ontwikkelen apparatuur, software en de toepassingen. De kijker krijgt hiermee een kijkje in de toekomstige mogelijkheden van de dagelijks te gebruiken apparaten. GADGET TV betrekt de kijker bij alles wat de moderne mens wil hebben en gebruiken. De rode draad door het programma wordt gevormd door informatie over de moderne maatschappij, met name hoe dit ons leven vereenvoudigt. GADGET TV is informatief met aandacht voor stijlvolle opnames en goede voorlichting. Er wordt op locatie in binnen– en buitenland gedraaid. GADGET TV zal de kijker boeien met interessante onderwerpen die met de gebruikte humor zeker niet saai wordt.

Doelgroep

De doelgroep is niet alleen de jeugd want 90% van de Nederlanders beschikt over een smartphone, laptop en/of tablet. De grootste doelgroep hierbij valt binnen de leeftijdscategorie 15-65 jaar.

Aantal afleveringen / timeslot

In eerste instantie hebben we 8 afleveringen gepland, uit te zenden vanaf begin oktober 2016 tot eind november. Bij veel succes kunnen er nog 4 afleveringen bijkomen, tot eind december. Het tijdslot is op SBS6 is zaterdag om plm. 14:00 uur zijn met een herhaling op de zondag erop om 15:00 uur.

Presentatie


Winston Post

Winston volgde een acteeropleiding en begon zijn acteercarrière in 1999 als Quinten Borgia in de RTL-serie Westenwind. Bij het grote publiek kreeg hij landelijke bekendheid als Benjamin Borges in Goede tijden, slechte tijden, waar hij tot 2004 in te zien was. In april 2004 trouwde hij met Vengaboys-zangeres Denise van Rijswijk, met wie hij in 2005 een zoon en in 2015 een dochter kreeg.

In 2001 was Winston onderdeel van het muzikale gelegenheidsgroepje Good Times, samen met collega-GTST-acteurs  Aukje van Ginneken, Johnny de Mol en Chanella Hodge.

In 2006 was Post finalist in het RTL 4-programma Dancing with the Stars. Bekendheid onder jonge kinderen kreeg Winston vanaf 2010 toen hij de rol aannam van de knappe bovenbuurman van K3 in de televisieserie Hallo K3!. Sinds 2011 presenteert Winston verschillende (gesponsorde) programma's op RTL 4 en RTL 7.

Winston is ook actief in het theater. In het seizoen 2005-2006 speelde hij de solovoorstelling Caveman en van 2012 tot 2014 was hij te zien in de musical De Jantjes in de rol van Mooie Leendert.


Laurien Verstraten

Laurien Verstraten is een Nederlandse presentatrice, actrice en zangeres. Vanaf 4 september is ze te zien als presentatrice van het nieuwe zorg programma MIJ EEN ZORG! op  RTL4.

Afgelopen seizoen presenteerde Laurien o.a. de SBS6 programma’s Studiekeuze TV,  Uit Voorraad Leverbaar en Babes in Business.

Ook was ze vier seizoenen lang het vaste gezicht van  RTL4 Mijn Leven, Mijn Gezondheid, gaf ze reistips in het Outdoor Reisprogramma RTL Just Away en presenteerde ze het bekende Lifestyle Experience Plus, tevens op  RTL4.

Als kandidaat was Laurien samen met drie andere BN’ers te zien in het spannende RTL4 programma Wie Opent Het Slot?, waarin diep in de Belgische Ardennen werd gestreden voor het goede doel. 

Laurien acteerde tevens in de succesvolle tv series Celblok H, Dokter Tinus, in het tweede seizoen van Moordvrouw, in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden, en ze vertolkte gastrollen in de tv-series Meiden van de Herengracht, Nieuwe Buren en Bluf.

Ze was te zien in Z@PP Story Z@PP Delict en in Bij Ron Thuis, kinderseries van de NCRV. Hiernaast acteert ze ook in bedrijfsfilms (bijv. Calco), commercials (bijv. Aquafresh, Skoda, Bristol, NTI en All you need is love) en videoclips. 

Format Profile

 • Zender: SBS6 

 • Genre: Informatief

 • Doelgroep: M/V 18 - 65 jaar

 • Bereik timeslot: ± 50.000 kijkers

 • Oktober: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30

 • November: 5, 6, 12, 13, 19, 20

 • Uitzenddag: Zaterdag 14:00 uur

 • Herhaling: Zondag 15:00 uur 

Participatie mogelijkheden

 • Item, interview 4 minuten

 • Item, interview 3 minuten

 • Item, interview 2 minuten

 • App Pitch, 1 minuut

 • Game Pitch, 1 minuut

 • Bromo (in promo)

 • Billboard 1/1

 • Breakbumper 1/1

 • Tweede Scherm

 • Facebook GADGET TV

Bedrijven die succesvol hebben deelgenomen aan GADGET TV

FRAME MEDIA

MULTIMEDIAAL